permanente make-up

make-up
Permanente make-up - wenkbrauwen, eyeliner Studio Esthique Ysselsteyn
Wat is permanente Make-Up?

Permanente make-up is dé manier om wenkbrauwen, eyeliners en lipcontouren altijd mooi te hebben, onder alle omstandigheden, altijd en overal.

Met een steriele naald worden speciale pigmenten vlak onder het huidoppervlak gebracht, eigenlijk net als een tatoeage, maar dan oppervlakkiger.
De permanente make-up vervaagt langzaam, gemiddeld blijft een permanente make-up twee tot vijf jaar mooi, na die tijd kan het weer bijgewerkt worden.

In mijn studio wordt uitsluitend met geavanceerde apparatuur gewerkt volgens de hygiëne richtlijnen van het ministerie van volksgezondheid. 

De markt van de permanente make up is constant in beweging en er komen en gaan nieuwe technieken en pigmenten die weer beter passen bij het modebeeld op dat moment.

Hoewel ik al heel lang permanente make up toepas in mijn salon blijf ik steeds weer bijscholen en ben dan ook op de hoogte van schaduw, 3D hairstroke techniek, powder brown enz enz. Welke methode we gaan toepassen is echt afhankelijk van de persoon die voor me staat.

Voor we beginnen gaan we samen de vorm, techniek en kleur bespreken. Meestal vraag ik je  om opgemaakt naar de salon te komen zodat ik een beeld krijg hoe jij jezelf graag ziet, en aan de hand daarvan kan ik dan een beter passend advies en behandeling geven.

Doordat ik al honderden eyeliners, wenkbrauwen en lipcontouren heb gemaakt beschik ik over een aardig stukje ervaring, wat weer tot uiting komt in het werk wat ik lever. Tevreden klanten zijn het gevolg.
Mijn streven is om elke klant als een “wandelend visitekaartje” mijn salon te laten verlaten.

Meestal is het resultaat al voor 90% goed na de eerste behandeling, en doen we de tweede om het resultaat optimaal te maken.

Heel soms komt het ook voor dat mensen toch nog iets te wensen hebben en dan gaan we gewoon nog een behandeling plannen, gewoon zonder extra kosten. Ik wil een 100% tevredenheid bij iedereen.

Prijslijst Permanente Make Up

Wat zeggen clienten over ons

Doe mee met de 30 dagen challenge!

WIL JIJ GRAAG AAN DE SLAG MET JOUW GEZONDE VOORNEMENS?