Minder rimpels

anti-age
Behandelingen Studio Esthique - Ysselstein - Gezicht en Lichaam
Rimpels

Rimpels zijn een natuurlijk verschijnsel bij het verouderen van de huid. Iedereen krijgt er vroeg of laat mee te maken. We kunnen rimpels min of meer onderverdelen in:

 • fijne rimpels, die verdwijnen als u de huid licht aanspant tussen twee vingers
 • diepe rimpels, die eerder op groeven of plooien lijken
 • fronsrimpels, die ontstaan door het (on)bewust aanspannen van huidspieren

Heeft u last van rimpels en wilt u er graag jonger en frisser uitzien, zonder operatie? Neem dan vandaag nog contact op. Met de juiste anti-aging behandelingen en producten ziet uw huid er over 5 jaar jonger uit dan vandaag!

BEHANDELING RIMPELS

Ouder worden is mooi maar de huidproblemen die dit met zich meebrengt, heeft u liever niet. Dat begrijpen we bij Deynique als geen ander. Daarom bieden wij anti-aging behandelingen en verzorgingsproducten gericht
op huidverjonging en huidverbetering.

Het grootste gedeelte van ernstige rimpels kunt u beperken door de huid van jongs af aan actief te houden. Verder is het de taak van een Deynique specialiste om de celdeling zo actief mogelijk te maken. Een huid die rimpels heeft, is tevens een droge huid. Daardoor geven we de huid werkstoffen die activiteit teweeg brengen.

Deynique heeft meer dan 60 behandelingen en 200 verzorgingsproducten in haar assortiment. Uw schoonheidsspecialiste adviseert u welke het meest effectief voor u zijn. Behandelingen die we inzetten om het ouderdomsproces te vertragen zijn onder meer Bio Face Lifting, Meso therapie en Aquabrasie.

Huidveroudering is een natuurlijk proces en zorgt voor rimpels en een slappe huid. Factoren die in dit proces een rol spelen zijn niet alleen leeftijd en erfelijkheid maar ook zaken als roken, alcohol, stress, zon en luchtvervuiling.

Als u 20 bent, bereikt de productie van collageen, elastine en talg zijn hoogtepunt. De huid vernieuwt zich elke maand. Een twintiger heeft geen last van rimpels. Hooguit zijn er wat droogtelijntjes die met voldoende water drinken weer verdwijnen.

Wanneer u de 30 passeert, vertraagt het proces van huidvernieuwing en vermindert de stevigheid van het onderhuids bindweefsel. U krijgt de eerste rimpels rond de ogen, tussen de wenkbrauwen en op het voorhoofd. Deze zijn alleen zichtbaar als u bijvoorbeeld lacht.

Na de 40 vermindert de celactiviteit en wordt uw huid nog slapper en minder stevig. De huid verliest ook aan volume doordat de huidcellen het vocht niet meer goed vasthouden. In deze leeftijdsfase ontstaan diepere rimpels en lijnen.

Dit verouderingsproces zet zich door naarmate de jaren verstrijken. Het schept geen vrolijk beeld maar gelukkig kunnen de Deynique schoonheidssalons dit proces sterk vertragen!

TIPS

Met een goede dagelijkse anti-aging verzorging voorkomt u rimpels. Voldoende hydratatie is ook erg belangrijk.

UV-straling van de zon dringt diep in de huid door en breekt de elastische vezels in het bindweefsel af. Hierdoor ontstaan vroegtijdig rimpels. Het is goed om u van jongs af aan te beschermen tegen de zon. Uw huid onthoudt alles waardoor schade zich jaar na jaar kan opstapelen. Het kan tientallen jaren duren voordat de gevolgen van huidschade zichtbaar worden.

Een ongezonde levensstijl kan het proces van huidveroudering en rimpels versnellen. Wees daarom matig met alcohol en nicotine.

Gezichtsbehandelingen

Deynique

Cosmetica merk Deynique biedt behandelingen en verzorgingsproducten gericht op huidverbetering en huidverjonging (anti-aging). Met Deynique ziet uw huid er over 5 jaar jonger uit dan vandaag. Zonder operaties!

Met meer dan 60 verschillende behandelingen en 200 verzorgingsproducten bieden we voor vele huidproblemen een effectieve oplossing. Maak nu een afspraak, dan ziet uw huid er binnenkort ook weer jong en fris uit.

Behandelplan op maat

 

Een behandeling met Deynique start met een intake gesprek bij de schoonheidsspecialiste. Hierin stelt zij de juiste diagnose en vraagt zij naar uw wensen en doelen. Vervolgens maakt zij een persoonlijk behandelplan waarin staat:
  • Hoe we bij uw huidprobleem zo snel mogelijk resultaat kunnen boeken.
  • Welke werkzame stoffen uw huid nodig heeft en met welke producten u uw huid kunt voeden (dagelijks).
  • Welke aanvullende behandelingen nodig zijn om een extra stimulans te geven
   (4-wekelijks).
Facials

Wat zeggen clienten over ons

Doe mee met de 30 dagen challenge!

WIL JIJ GRAAG AAN DE SLAG MET JOUW GEZONDE VOORNEMENS?