injectables

injectables
Injectables bij Studio Esthique Ysselsteyn
What we do

Al veel eerder kreeg ik regelmatig het verzoek van klanten om een injectables arts te laten komen. Ik ben hier ook al  eerder mee bezig geweest maar vond nooit de geschikte persoon waaraan ik mijn klanten wilde toevertrouwen. Nu heb ik dan in Marjan Aldenzee een zeer bekwaam specialiste gevonden die ik met trots in de salon verwelkom.

haar uitleg:

Ijdelheid is een mooie eigenschap en een goede balans tussen innerlijke en uiterlijke schoonheid is waar ik naar streef.

Een behandeling met injectables kan net dat beetje meer geven en u laten stralen. Ik luister graag naar uw wensen en geef u een persoonlijk advies. Door informatie over de verschillende behandelingen te geven komen we samen tot een behandelplan.

Het streven is een resultaat wat past bij uw uitstraling, leeftijd en wensen.

Studio Esthique Ysselsteyn uw expert voor huidverbetering

YOU ARE NEVER TOO
OLD TO BECOME
YOUNGER

Mae West (17 augustus 1893 – 22 november 1980)

In mijn schoonheidssalon geloof ik dat injectables een geweldige aanvulling kunnen zijn op uw huidverzorgingsroutine. Daar waar huidverzorging zich vooral richt op het verbeteren van de gezondheid en conditie van uw huid, kunnen injectables helpen om de tekenen van veroudering te verminderen en uw natuurlijke schoonheid te verbeteren.

Injectables zoals Botox en fillers zijn ontworpen om u te helpen er frisser, jonger en stralender uit te zien. Door het behandelen van rimpels, lijnen en andere tekenen van veroudering kunnen injectables u helpen om de uitstraling te behouden die u verdient.

Maar het is belanrijk om te onthouden dat injectables geen vervanging zijn voor een goede huidverzorgings routine met geavanceerde ingredienten zoals de producten van Deynique die biedt.

Elk kwartaal zal Marjan Aldenzee op een dagdeel in mijn salon komen om , op afspraak, injectables toe te passen.

De eerst komende dag is  maandag 6 mei  2024 vanaf 9.00 uur.

Bel me gerust voor meer informatie om een vrijblijvend intake om te overleggen.

Het is niet mogelijk om deze afspraak zelf in te plannen. Ik plan naar aanleiding van 

de aanmeldingen en wensen.

Prijslijst

botox en fillers

Wat zeggen clienten over ons

The most beautiful makeup of a woman is passion. But cosmetics are easier to buy

Yves Saint Laurent

Doe mee met de 30 dagen challenge!

WIL JIJ GRAAG AAN DE SLAG MET JOUW GEZONDE VOORNEMENS?