• Bel 0478-579639 / 06-36368837 en we laten je innerlijk en uiterlijk stralen

 •  

  Cosmetica merk Deynique biedt behandelingen en verzorgingsproducten gericht op huidverbetering en huidverjonging (anti-aging). Met Deynique ziet uw huid er over 5 jaar jonger uit dan vandaag. Zonder operaties!

  Met meer dan 60 verschillende behandelingen en 200 verzorgingsproducten bieden we voor vele huidproblemen een effectieve oplossing. Maak nu een afspraak, dan ziet uw huid er binnenkort ook weer jong en fris uit.

 • Behandelplan op maat

   

  Een behandeling met Deynique start met een intake gesprek bij de schoonheidsspecialiste. Hierin stelt zij de juiste diagnose en vraagt zij naar uw wensen en doelen. Vervolgens maakt zij een persoonlijk behandelplan waarin staat:

   • Hoe we bij uw huidprobleem zo snel mogelijk resultaat kunnen boeken.
   • Welke werkzame stoffen uw huid nodig heeft en met welke producten u uw huid kunt voeden (dagelijks).
   • Welke aanvullende behandelingen nodig zijn om een extra stimulans te geven (4-wekelijks).

  Om u een idee te geven van de werking van onze behandelingen, lichten we er hieronder enkele toe.

 • Bio Face Lifting

  Bio Face Lifting is een belangrijke, zeer intensieve behandeling die vaak als start behandeling wordt ingezet. Hij wordt toegepast voor huidverbetering en anti-aging en richt zich op het opschonen van de huid. Na een behandeling is de huid direct mooier van kleur en structuur.

  Bio Face Lifting maakt ruimte in de diepere lagen van de huid om werkstoffen beter te laten functioneren. Dit doen we door dunne laagjes aloë Vera poeder en pure aloë Vera gel aan te brengen. Afgestorven huidcellen en oppervlakkige onreinheden binden zich aan de mix en worden afgevoerd door de lymfestroom die dankzij diezelfde mix wordt geactiveerd.

 • Meso Therapie

  Het neusje van de zalm op het gebied van huidverbetering! Meso therapie is zeer effectief bij de huid die op jonge en middelbare leeftijd te veel rimpels vertoond. Het resultaat van een Meso kuur (meerdere behandelingen binnen korte tijd) is een gladde, stevige, gezonde huid die er jaren jonger uitziet.

  Bij Meso therapie transporteren we lichaamseigen stoffen zoals hyaluron zuur en peptide direct in de diepere lagen van de huid. Dit gebeurt met behulp van electro impulsen die er voor zorgen dat kleine huidkanaaltjes zich openen. Hierdoor kan de huid van onder naar boven worden opgevuld met werkstoffen. Naaldloos en pijnloos!

 • Aqua Brasie

  Altijd prettig: een behandeling die niet alleen effectief is maar ook zorgt voor een heerlijk welness gevoel! Na afloop ziet uw gezicht er jonger uit, is uw huid frisser en strakker, heeft u een fluweelzachte teint en fijnere poriën. Het grote voordeel van Aquabrasie is dat de huid niet uitdroogt of geïrriteerd raakt.

  Bij Aquabrasie verdunnen we op zachte wijze de hoornlaag (verdikte bovenste huidlaag). De hydromassage werkt als een peeling. Aan de ene kant is er waterdruk, aan de andere kant worden met vacuümafzuiging dode huidcellen losgeweekt en verwijdert. Jonge cellen komen naar boven en de huid staat open om werkstoffen te ontvangen. Het alternatief voor een bindweefselmassage.

 • Anti-Tox

  Het doel van Anti-tox is extreem intensieve ontgifting tot in de dieper gelegen huidlagen. Ontgiften is een zeer effectieve manier voor het oplossen van veel huidproblemen. De huid krijgt nieuwe energie. De behandeling is geschikt voor elk huidtype inclusief de jonge of zeer gevoelige huid.

  De behandeling start met een reiniging en na-reiniging. Daarna verdunnen we de hoornlaag door middel van een peeling, op de manier die bij uw huid past. Na de ontgiftingsfase brengen we een gel aan met bladgoud bestanddelen. Deze masseren we op een zeer aangename manier in, met een speciale magneet.

 • Radio Frequentie (RF)

  Radio Frequentie werkt daar waar traditionele cosmetica niet kan komen. Het verstevigt het bindweefsel en vermindert rimpels. Om maximaal resultaat te behalen, wordt in korte kuren gewerkt.

  Afhankelijk van de dikte van de huid worden er achter elkaar strepen getrokken met warmte. De intensieve warmte zorgt ervoor dat het collageen in de huid krimpt. Hierdoor wordt de huid zichtbaar steviger en strakker. In de huid ontstaat een duurzame werking die nieuw collageen aanmaakt. Na afloop wordt de huid gekoeld. Dit kan op verschillende manieren.

 • Meso behandeling 130--
  bio face lifting 65--
  radio frequent behandeling. 85--
  anti tox behandeling. 95--
  aqua brasie basic. 65--
  feestelijk goud behandeling. 95--