• Bel 0478-579639 / 06-36368837 en we laten je innerlijk en uiterlijk stralen

 • Alleen het beste van de zon op uw huid!

  Studio Esthique heeft de beschikking over de Collageen Booster lamp. In het kort leggen we u uit wat dit wondertje der techniek doet, en wat hij eventueel voor u kan betekenen.

  De Collageen Booster is een combinatie van specifiek infrarood- en roodlicht. Het licht van de Collageen Booster werkt herstellend en wordt opgenomen door alle cellen in de diverse huidlagen.

  Licht en warmte van de stralen zorgen ervoor dat de stofwisseling van uw huid en de collageencellen een enorme impuls krijgen. Uw huidcellen maken door dit licht in versneld temp tot 500% meer collageen en elastine aan. Hierdoor verbetert de structuur van uw huid, lijntjes en rimpels verminderen en uw huid krijgt meer volume. Indien u regelmatig een gezichtsbehandeling met de Collageen Booster ondergaat dan kan dit het huidverouderingsproces blijvend vertragen.

  De meeste schade ontstaan door zonlicht komt door de UV-stralen. Onderstaande grafiek toont het ‘bereik’ van de Collageen Booster lamp, tov het zonlicht. Duidelijk is te zien dat de Collageen Booster lamp dmv ingenieuze filters de schadelijke UV-stralen eruit filtert en alleen de ‘nuttige’ effecten van de zon overneemt; en dan ook nog eens in een veel hogere dosering.

  Het resultaat voor U is natuurlijk dat uw huid een enorme ‘boost’ krijgt, doordat de kern van de huidcellen bereikt wordt. Vanuit de kern zal de huid intensief geprikkeld worden en zodoende weer opnieuw collageen gaan aanmaken, waardoor uw huid weer voller/zachter wordt en u een jonge uitstraling zal geven. Een sessie zal gemiddeld 30min duren.

  Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!