Cryolipolyse

cryoliplyse
Cryolipolyse - vetverbranding - vet bevriezen - Studio Esthique
Vet bevriezen

Cryolipolyse is onder verschillende mensen bekend als droommethode wat betreft het vet verwijderen. Allereerst: wat is cryolipolyse? Cryolipolyse is een manier om vet te verwijderen door middel van koeling. Tijdens de cryolipolyse behandeling wordt het vet plaatselijk bevroren, wat vervolgens op een natuurlijke manier uit het lichaam wordt afgevoerd. Geen naalden, geen speciaal dieet, geen operatie en bovenal geen hersteltijd! Deze techniek met afwisselende koude en warmte therapie, maakt het mogelijk vet permanent te verwijderen zonder weefsel te beschadigen.
Meer weten over de cryolipolyse behandeling?
Wij vertellen u er meer over.

Studio Esthique Ysselsteyn uw expert voor huidverbetering

Wat is cryolipolyse?

Cryolipolyse wordt ook wel FreezeSculpting genoemd. Tijdens de behandeling wordt er een gelpad op het te behandelen gebied geplaatst, waarna de huid met een applicator vacuüm wordt gezogen. Tijdens de behandeling kan men een trekkend gevoel ervaren. Het doelgebied wordt enkele minuten opgewarmd om de vetcellen los te maken waarna het gericht gekoeld zal worden. Dit kan binnen de eerste tien minuten van de behandeling koud aanvoelen maar dit gevoel zal snel weer verdwijnen. In slechts één uur kunnen tot maximaal vier lichaamslocaties behandeld worden.

De voordelen van cryolipolyse

  • Cryolipolyse is een pijnloze manier van vet verwijderen;
  • De behandeling is geheel pijnloos;
  • Het resultaat wordt al na een aantal behandelingen zichtbaar;
  • Er wordt op een gezonde en natuurlijke wijze afscheid genomen van vetcellen;
  • U kunt afslanken waar u maar wilt;
  • Het is effectief!
  • Geen hersteltijd

Voor wie is cryolipolyse geschikt?

De cryolipolyse behandeling is voor nagenoeg iedereen geschikt. Zelfs voor fanatieke sporters die vet op bepaalde probleemzones niet weg krijgen, is deze cryolipolyse behandeling geschikt. De cryolipolyse behandeling is dus niet bedoeld om af te vallen, maar om het vet van het lichaam te verminderen, waardoor alles wat strakker wordt. Wilt u overgewicht behandelen? Dan is dit helaas niet de juiste manier.

Hoeveel cryolipolyse behandelingen?

Het is per persoon verschillend hoeveel cryolipolyse behandelingen er nodig zijn. Het natuurlijk af van uw lichaam en uw vetpercentage, en dat is per persoon verschillend. Daarom is er altijd een intake voordat dit wordt vastgesteld. Er wordt ook gekeken naar het volume van het te behandelen lichaamsdeel. Voor een gewenste resultaat heeft u 3 behandelingen nodig.

Over het algemeen zit er tussen de behandelingen 10 weken, om de huid weer rustig te laten herstellen en het effect uiteindelijk groter te laten worden. De eerste resultaten zijn tussen 8 en 10 weken zichtbaar.

Tijdens de behandeling kunt u gewoon iets doen wat u zelf wilt. Ga bijvoorbeeld rustig liggen met uw ogen dicht of u kunt een spelletje spelen op uw telefoon. Het is maar net wat u zelf fijn vindt tijdens de behandeling. Na de behandeling kunt u gewoon uw dagelijkse bezigheden weer oppakken.

Prijslijst

Cryolipolyse

Wat zeggen clienten over ons

Doe mee met de 30 dagen challenge!

WIL JIJ GRAAG AAN DE SLAG MET JOUW GEZONDE VOORNEMENS?