Couperose

couperose
Couperose behandeling - Studio Esthique Ysselsteyn
Couperose

Kleine bloedvaatjes (haarvaatjes) in het gezicht gaan open en dicht om het lichaam op temperatuur te houden. Wanneer ze beschadigen, blijven ze open staan en blijft er bloed doorheen stromen. Bij couperose is sprake van beschadigde haarvaatjes.

Een couperose huid heeft rode draadjes, streepjes of spinnetjes op de wangen, neus, kin of het voorhoofd. Het is volkomen onschuldig maar kan klachten geven bij onder meer grote temperatuurverschillen, inspanning of stress. Veel voorkomende ongemakken zijn jeuk, tintelingen, prikkelingen en branderigheid, maar daarnaast zijn ze gewoon geen toevoeging op uw schoonheid.

Heeft u last van couperose en bent u op zoek naar een manier om het te verminderen? Neem dan vandaag nog contact op voor een intake. We bekijken dan samen wat we het beste kunnen gaan doen.

Meestal wordt er gekozen voor en super effectieve behandeling met een heel fijn naaldje waarmee ik onder een loep de adertjes een voor een dicht coaguleer. Het effect is direct zichtbaar en vaak zijn een of twee behandelingen al genoeg.

Studio Esthique Ysselsteyn uw expert voor huidverbetering

Hoe ontstaat Couperose?

Couperose kan een erfelijke aandoening zijn maar kan ook ontstaan door factoren als ouderdom, hormonale veranderingen, overmatige blootstelling aan zonlicht en alcoholgebruik.

Iets minder dan de helft van alle vrouwen van 40 jaar of ouder met een licht huidtype, krijgt in meer of mindere mate last van couperose. Couperose komt relatief meer voor bij mensen met een dunne huid en zwakke haarvaten.

Tips

 

Wees matig met warme dranken, kruidig eten en alcohol.Bescherm uw huid altijd met een antizonnebrand crème en bescherm de huid voldoende om weersinvloeden op te vangen. Vermijd grote temperatuurwisselingen. Een sauna bezoek kan de couperose verergeren, net als het gezicht wassen met erg heet of erg koud water.

De cosmetica lijn van Deynique beschikt over een speciaal hiervoor ontwikkelde dag en nachtcreme met verbluffende resultaten.

Prijslijst

Behandeling van Couperose

De schoonheidsspecialiste van Studio Esthique kan daarnaast eventuele blokkades opheffen door de gebieden te activeren waar de doorbloeding te laag is. Dit kan onder meer door middel van dermacueticals, hoogwaardige cosmetica met effectieve werkstofen. Na verloop van tijd wordt de doorstroming beter en de couperose minder vurig.

Ook is het mogelijk om de beschadigde haarvaatjes te dichten door middel van heel verfijnde speciaal apparatuur.

Na de behandeling is de huid soms een paar dagen wat roder maar na de genezing zijn al bij een enkele behandeling duidelijk veel minder rode vaatjes te zien.

informeer naar de mogelijkheden voor uw huid of maak een afspraak voor een vrijblijvende beoordeling door de specialiste.

Tarieven

Wat zeggen clienten over ons

Doe mee met de 30 dagen challenge!

WIL JIJ GRAAG AAN DE SLAG MET JOUW GEZONDE VOORNEMENS?