behandelingen

skin
All the Skin & Body Treatments You Need

Met meer dan 60 verschillende behandelingen en 200 verzorgingsproducten bieden we voor vele huidproblemen een effectieve oplossing. Maak nu een afspraak, dan ziet uw huid er binnenkort ook weer jong en fris uit!

Gezichtsbehandelingen

Deynique

Cosmetica merk Deynique biedt behandelingen en verzorgingsproducten gericht op huidverbetering en huidverjonging (anti-aging). Met Deynique ziet uw huid er over 5 jaar jonger uit dan vandaag. Zonder operaties!

Met meer dan 60 verschillende behandelingen en 200 verzorgingsproducten bieden we voor vele huidproblemen een effectieve oplossing. Maak nu een afspraak, dan ziet uw huid er binnenkort ook weer jong en fris uit.

Behandelplan op maat

Een behandeling met Deynique start met een intake gesprek bij de schoonheidsspecialiste. Hierin stelt zij de juiste diagnose en vraagt zij naar uw wensen en doelen. Vervolgens maakt zij een persoonlijk behandelplan waarin staat:
    • Hoe we bij uw huidprobleem zo snel mogelijk resultaat kunnen boeken.
    • Welke werkzame stoffen uw huid nodig heeft en met welke producten u uw huid kunt voeden (dagelijks).
    • Welke aanvullende behandelingen nodig zijn om een extra stimulans te geven
      (4-wekelijks).
Facials

wat we nog meer doen

Pigment vlekken

Pigment geeft kleur aan de huid en beschermt de huid tegen UV stralen. Wanneer pigmentcellen in de war raken, maken ze teveel pigment aan. Er ontstaan plaatselijke ophopingen die zichtbaar worden als donkere vlekjes op de huid.

Couperose

Kleine bloedvaatjes (haarvaatjes) in het gezicht gaan open en dicht om het lichaam op temperatuur te houden. Wanneer ze beschadigen, blijven ze open staan en blijft er bloed doorheen stromen. Bij couperose is sprake van beschadigde haarvaatjes

Permanent make up

Permanente make-up is dé manier om wenkbrauwen, eyeliners en lipcontouren altijd mooi te hebben

Injectables

Injectables bij Studio Esthique Ysselsteyn. In samenwerking met cosmetisch arts Marjan Aldenzee gespecialiseerd in o.a. Botox en Fillers

Plasma lift

Met een Plasma Lift behandeling is het mogelijk om door middel van plasma flitsen de huid te laten verdampen en een beroep te doen op het zelf herstellend vermogen van de huid. De fibroblast wordt hier mee aangewakkerd waardoor de aanmaak van collageen en elastine enorm toeneemt. De huid is zichtbaar jonger en komt er gelift uit te zien.

Collageen booster

De Collageen Booster is een combinatie van specifiek infrarood- en roodlicht. Het licht van de Collageen Booster werkt herstellend en wordt opgenomen door alle cellen in de diverse huidlagen. Licht en warmte van de stralen zorgen ervoor dat de stofwisseling van uw huid en de collageencellen een enorme impuls krijgen.

Hifu

HIFU staat voor High Intensity Focused Ultrasound en is de meest geavanceerde technologie om het gelaat te liften en verstevigen. Het is een complete niet-chirurgische behandeling van uw hals, gezicht en decolleté, om uw huid optimaal te liften

minder rimpels

Ouder worden is mooi maar de huidproblemen die dit met zich meebrengt, heeft u liever niet. Dat begrijpen we!

Afslanken

De beslissing om af te gaan vallen, is een hele stap. Je wilt ook niet een hoop geld uitgeven voor een resultaat dat slechts tijdelijk is. Je wilt het liefste snel en blijvend resultaat maar je wilt ook op een gezonde manier afvallen.

IPL Ontharen

IPL staat voor Intense Pulse Light, een sterk gebundelde lichtflits die bestaat uit het witte licht wat we buiten zien.

Cryolipolise

De Cryo Therapie is een therapeutische toepassing van koude. Cryo vindt zijn doeltreffendheid in de creatie van een thermische schok die de temperatuur van de vetcellen doet dalen. Lokale cellulitis wordt geëlimineerd en vetcellen worden verminderd.

Dit zeggen clienten over ons

Doe mee met de 30 dagen challenge!

WIL JIJ GRAAG AAN DE SLAG MET JOUW GEZONDE VOORNEMENS?