• Bel 0478-579639 / 06-36368837 en we laten je innerlijk en uiterlijk stralen

 • Wat is afslanken volgens het proteine / powerslim programma?

  Heb jij ook al veel geprobeerd en val je toch steeds terug op oude gewoontes?

  Of begin jij elke keer 'morgen' weer opnieuw ?

  Kom dan eens voor een kennismaking en laat je leiden en adviseren bij mij.
  met drie keiharde garanties:

             - Gegarandeerd resultaat, snel naar je streefgewicht
             - Persoonlijke wekelijkse kosteloze weegmomenten waarin we aantonen dat vet verminderd en spieren toenemen
             - na het behalen van je streefgewicht gaan we samen nog een jaar door met de begeleiding om je te helpen je gewicht te
               behouden

   

  De beslissing om af te gaan vallen, is een hele stap. Je wilt ook niet een hoop geld uitgeven voor een resultaat dat slechts tijdelijk is. Je wilt het liefste snel en blijvend resultaat maar je wilt ook op een gezonde manier afvallen.

  Met mijn jarenlange ervaring ken ik deze obstakels maar al te goed. Jarenlang werk ik al met het  PowerSlim programma. Het is géén dieet. Het is een manier van leven waarbij je niet mínder gaat eten, maar ánders leert eten en dit onder langdurige persoonlijke begeleiding.

  Behalve het Powerslim programma biedt Studio Esthique ook de mogelijkheid om thuis in je vertrouwde omgeving dezelfde begeleiding te krijgen. Vind jij het vervelend om in wachtkamers te zitten of wil je niet zo nodig dat iedereen jou een afslank center in ziet gaan? Geloof me, je bent niet de enige!
  Neem contact op om een personal coaching bij jou thuis te krijgen, en bereik jouw streefgewicht onder je eigen dak, zonder dat de hele wereld het moet weten.

  Wat ook geweldig stimulerend werkt is een groeps coaching met bijvoorbeeld je vrienden of vriendinnen!
  bel me om de mogelijkheden door te nemen. 

  Nog een aantal voordelen

  - het is goed vol te houden, geen hongergevoel
  - je leert gedurende het programma gezondere keuzes te maken die toch lekker zijn
  - je zult ervaren dat je fitter en energieker bent.

 • PowerSlim betekent niet minder eten, maar ánders eten!

  Het afslankprogramma heeft 3 fases met elk ongeveer 6 eetmomenten per dag.

  Van afvallen…

  In de eerste, strikte fase ga je actief aan de slag met het verliezen van gewicht. Je hebt ongeveer elke 2,5 uur een eetmoment.

  Via de overgangsfase…

  In de overgangsfase leer je stapsgewijs een gezond voedingspatroon aan. Langzaam maar zeker worden de Proteïne producten vervangen door gewone voedingsproducten.

  Naar een stabiel en vitaal leven…

  Ook na het behalen van je streefgewicht blijft ik je als coach je begeleiden en adviseren. In deze derde en laatste fase eet je alleen nog tussendoortjes van ons om je spier gehalte op peil te houden waardoor je basaal metabolisme hoog blijft en je niet terugvalt in 

 • Eén-op-één support

  We vinden het belangrijk dat jij je gewenste gewicht op de lange termijn vast kunt houden. Daarom bied ik je  persoonlijke begeleiding tijdens jouw traject.

  Om jouw programma goed af te stemmen op jouw persoonlijke situatie, heb je eerst een uitgebreid intakegesprek met mij als voedingscoach. Tijdens dit gesprek worden je wensen, doelstellingen en gezondheidstoestand besproken. Op basis hiervan geef ik je als gecertificeerd PowerSlim voedingscoach een advies.

  Je komt wekelijks op consult voor een lichaamsanalyse en advies waarmee je je doelstellingen succesvol kunt behalen. Dat je gewoon lekker kunt blijven eten maakt dat het programma makkelijk vol te houden is. Doordat je vijf of zes eetmomenten per dag hebt, heb je geen honger en leer je een gezond eetpatroon aan dat je de rest van je leven vol kunt houden.

  En ook na het behalen van je streefgewicht blijf ik je indien gewenst begeleiden. Samen met jou investeren we in een blijvend resultaat.

 • Maak een afspraak voor een GRATIS kennismakingsgesprek

  Start vandaag nog met het afslank programma. Graag nodig ik je uit voor een vrijblijvend intakegesprek om je voedingspatroon onder de loep te nemen.

  Neem contact op